o interactiune personala si aleatoare cu mediul inconjurator :-)

Nu-i simplu sa fii crestin

Nu-i simplu sa fii crestin, daca esti cu adevarat. In lume mor anual un numar nestiut, dar mare, de  oameni , pentru singura vina de a fi crestini. Unul dintre ultimele cazuri, zguduitoare,  este acela ale unor crestini din Turcia. Pentru credinta lor, pentru increderea in Isus Cristos, acestia si-au  sacrificat viata.

Modul in care acestia au fost ucisi  de 5 islamisti, depaseste cu mult capacitatea hartiei sau a  mea de reda barbaria. Pentru cei care doriti sa cititi puteti merge la http://www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=55426. Arenele romane nu sunt atat de departe de crestini. Cei care au suferit in comunism sau au avut rude care au suferit sau au fost chiar gata sa plateasca cu viata devotamentul fata de Cristos Domnul si fata de constiinta lor, inteleg mai bine ce insemana astfel de tragice momente – pentru familii, pentru biserica, pentru societate care  poate muri  moral datorita indiferentei ei.

Singura speranta, aceea a credinciosilor, este ca, sangele lor va fi ‘samanta’ credintei pentru altii.

Dumnezeu sa aiba mila de Turcia, loc in care multe din bisericile crestine au inceput.

Dumnezeu sa aiba mila de noi care suntem atat de indragostiti de confortul nostru si nici macar transpiratia nu ne-am da-o pentru Dumnezeu,  ce sa mai vorbim de sange!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: