o interactiune personala si aleatoare cu mediul inconjurator :-)

Cu aproximativ o luna in urma am scris cateva scurte randuri legate tot de acest subiect. Atunci era proaspata  stirea conform careia o tanara  murise epuizata de munca.

Astazi,  aud si de Ralu Filip, presedintele CNA, ca a trecut la cele vesnice. L-a lasat inima. Sunt sigur ca aceia care  o vor cauta o vor gasi in mare masura in munca pe care a depus-o, cu pasiune si dedicare.

Evident, cand astfel de lucruri se intampla, cauzele pot fi multiple. Dar, si chiar si medicii subliniaza, munca excesiva poate agrava  situatia. Cu cativa zeci de ani in urma omul , sa-i zicem premodern la vremea aceea, visa ca, cu ajutorul tehnologiei, va  munci mai putin, gratie dezvoltarii si automatizarii multor sectoare ale vietii cotidine, casnice sau  publice. Se pare ca s- a inselat. Desi avem microwave, masini de spalat, automobile, etc. , timpul pare tot mai scurt. Munca tot mai excesiva si, chiar mai rau, tot mai stresanta.

In domeniul spiritual lucrurile ar putea parea mai bune, dar multe statistici indica ca slujitorii spirituali lucreaza mult in exces

M-a intristat sa aud de patania lui Marius Cruceru, dar m-am bucurat ca a pucat sa ne povesteasca despre ea 🙂 , si ca a reflectat cu folos ( si pentru el si pentru noi) asupra ei.
Sa ne odihnim deci…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: