o interactiune personala si aleatoare cu mediul inconjurator :-)

Influenta blogului

Contestat de unii, bagatelizat de altii, supralicitat de altii, blogul devine totusi  un mijloc tot mai mare de informatie si influenta.

Pana nu recent, multe din informatiile blogurilor erau preluate de pe situri de stiri, de la televiziune, etc. Mai recent insa, traseul se schimba. Blogurile devin surse de informatie si  furnizori  de stiri.

Unii , speriati de influenta negativa a blogului au renuntat  la ‘sportul’ acesta.  Altii ,entuziasmati, s-au apucat si ei de  practica aceasta.

Ca are influenta, nu mai trebuie dovedit. De curand, in Arabia Saudita, un bloger a fost arestat pentru ceea ce a scris pe  blogul sau. Am mai dat exemple si de la nivelul unor organizatii religioase. Mai ieri cineva nu se abtinea sa spuna ca blogul  grabeste moartea  celor vizati de randurile blogarilor.

Dincolo de aprecierile noastre subiective, totusi sa nu uitam ca blogul inseamna lucrul cu cuvantul. Mai ales pentru cei care sunt in slujba Cuvantului etern, responsabilitatea ar trebui sa fie  mult mai mare. Nu putem  sa ne jucam cu cuvintele!

Comments on: "Influenta blogului" (2)

  1. La mulţi ani, domnule pastor Aurel Mateescu… şi nu adevărul e nociv ci lipsa de bun simţ şi brutalitatea minciunii e nocivă!

    Vă dorim un nou an cu prezenţă online şi cu delicateţe!

    Apreciază

  2. La multi ani si dumneavoastra!
    Aveti dreptate, minciuna este nociva!
    Sa ne fereasca Domnul de bratele ei!

    Apreciază

Lasă un comentariu