o interactiune personala si aleatoare cu mediul inconjurator :-)

Prezentare

Aurel Mateescu

Vancouver, Canada

Comments on: "Prezentare" (15)

  1. Salutari fratilor din Vancouver.
    Ne bucuram sa auzim de voi!
    Am vazut ca aveti si o pagina web.

    Dumnezeu sa va dea bucurie de Pasti tuturor.
    din partea mea, din partea bisericii pe care o pastoresc http://bb3alesd.wordpress.com/ si care are fii si prin Canada.

    Cristos a inviat!

    Apreciază

  2. aurelmateescu said:

    Multumesc pentru urari si pentru salutari.

    Fie ca aceasta sarbatoare sa ne ajute si pe unii si pe altii ‘sa fim mai buni’!

    Cristos e viu cu adevarat!

    Apreciază

  3. Eram sigur ca esti de undeva in State. Numai voi cei de acolo sunteti asa de porniti. Preotii de aici macar stiu unde este locul bisericii. Pe voi v-a spalat la cap Bible-belt-ul si epoca Bush. Sa stiti ca in Europa nu aveti ce cauta cu teorii fabulgiste ca Inteligent Design. Aici oamenii au ratiune. Europa este pe cale sa devina un continent complet secular, poate chiar ateu. Asa ca mai lasati-ne si veziti-va de treaba in lumea voastra biblica Americana, unde oamenii intai cred ceva si dupa aia gandesc. Nu avem nevoie in Romania de noi tensiuni. Avem destule. Nu aduceti aici prostiile fundamentalistilor crestini din SUA. Nu va vrem in Romania.

    Apreciază

  4. Tihi,

    sunt roman, chiar daca sunt pe alte meleaguri. Conceptiile despre care vorbesti mi le-am format in Romania.
    Exista si tensiuni pozitive, creative. Tensiuni din care pot iesi lucruri bune.
    Chemarea noastra ca preoti , fie in Romania, fie in America de Nord, este sa predicam Evanghelia lui Isus Cristos. Crestinismul sau evolutionismul sunt probleme care in cele din urma au legatura cu Evanghelia.

    Multumesc pentru comentarii.

    Apreciază

  5. Frate Tihi …esti dus.Se va vedea la final cine are dreptate. Insa ceva tot trebuie sa crezi si tu! Nu? Macar ,virgula, ca crezi ca apa din pahar nu contine neaparat otrava si tot prin credinta o bei si poate ca dupe, nici macar nu te mai gandesti daca era sau nu,nu? Care este…

    Apreciază

  6. Si apropos.Daca ai ratiune nu mai bea coca-cola-cocke,nu mai manca in veci hamburger nu te mai uita la Tom si Jerry si mai ales nu mai fi ipocrit

    Apreciază

  7. YOUR SON said:

    HI DAD! WHAT ARE YOU DOING?WELL ,I DON’T REALLY CARE THAT YOU ARE RIGHT ON THE NEXT COMPUTER THAT IS 1.2 METERS AWAY FROM ME. BUT ANY WAY CAN YOU ADD SOME MORE COLOR TO YOUR WEBSITE PLZZ!!!

    P.S. YOU BETER ANSWER MY REPLY AND ADD MORE COLOUR BYE!!!!!! OR ELSE!!!

    TO BE CONTINUED………

    Apreciază

  8. YOUR SON said:

    ……….HI!!! I HOPE YOU STARTED WORKING ON MY COLOUR DEMAND.

    OK HERE’S SOME MORE DEMANDS DAD: NUMBER ONE, MORE VIDEOS[OPTONIAL], NUMBER TWO ,MORE STUFF TO ON THE WEBSITE[ALSO OPTIONAL] , NUMBER THREE ,GET ME A DOG!!!!!!![NOT OTIONAL]

    THATS ALL.

    ILL WRITE AGAIN………

    Apreciază

  9. Your son is funny :):)
    I am sure you don’t have time to be bored! 🙂

    Apreciază

  10. Ya, he’s very funny.Eu nu prea ma plictisesc cu el, dar el cu mine- se mai intampla 🙂
    Inca rezist. Nu am inca dog 🙂

    Apreciază

  11. Salutare, frate!
    ma bucur ca am reusit sa aflu cate ceva despre dvs.!
    sper sa ne mai „vizitam”!

    Am un cumnat care e administrator la biserica romana din Toronto!

    Apreciază

  12. Am gasit pe blogul lui Silviu Tatu întrebarea despre posibila „binecuvântare” de care s-ar fi bucurat traducerea lui Cornilescu la început. Nu ştiu cine vehiculează asemenea idei, dar nici vorbă de aşa ceva. Din ce am mai găsit prin revistele teologice din anii 1920-1925, la Bibl. Acad., traducerea lui Conilescu (NT 1920) a fost privită cu simpatie la început, când doar se anunţa publicarea ei, apoi criticată pentru parafrazare excesivă.
    Sf. Sinod, pe la început de sec. XX, s-a urnit cu mare greu să facă o revizuire a Bibliei (1914). Mi se pare total neplauzibil ca un episcop să-şi fi avut curajul să tipărească el, cu de la sine putere, o traducere despre care nu ştia prea bine unde se situează. Asta în condiţiile în care membrii Sinodului se arătau foarte refractari la orice inovaţii (pentru că asta ar fi atras asupra lor suspiciunea de erezie).
    Se vehiculează atâtea informaţii eronate despre Cornilescu, încât e mai mare jalea că după atâţia ani încă nu s-au descâlcit iţele cu traducerea lui şi circumstanţele în care a apărut.

    Apreciază

  13. multumesc, Vaisamar pentru precizare. Asa se formeaza legendele… 🙂

    Apreciază

  14. am gasit niste articole interesante…am cam inceput sa colind blogurile altora;;) dar e foarte interesant ceea ce Dumnzeu va pune pe inima sa scrieti…be blessed and keep writing:)o sa va mai vizitez:D

    Apreciază

  15. Aurel,

    Unde ai disparut, prietene?

    Apreciază

Lasă un comentariu